Search engine optimization

(SEO) is het verbeteren van pagina’s en paginastructuur zodat deze beter gelezen wordt door Google waardoor uw website vindbaar wordt gemaakt.

Inhoud

Het belangrijkste aspect is het bepalen van de SEO strategie, welke focus keywords moeten we inzetten om beter gevonden te worden? Hiervoor analyseren we samen met u welke zoekwoorden uw doelgroep gebruikt en welke inhoud binnen uw website daar het meest relevant voor is.

In de praktijk betekent dit dat we samen met u zullen adviseren welke pagina’s er gemaakt of aangepast dienen te worden en ook op welke manier dat moet.

Technisch

Google gebruikt een ingewikkeld algoritme voor het bepalen van relevantie en positie van websites binnen haar organische zoekresultaten.

Door de jaren heen is het gebruik van technieken op het internet geëvalueerd. Snelheid van uw website is een belangrijke weegfactor voor Google. Wij meten de snelheid van uw website via Google PageSpeed Insights en zullen op basis van dit resultaat technische optimalisaties doorvoeren zoals enkele hieronder opgesomd zijn:

  • https (Websites moeten beveiligd zijn met SSL encryptie zodat de verbinding beveiligd is)
  • Image compression (Hoe kleiner uw afbeeldingen hoe sneller uw pagina zal laden)
  • Page caching
  • Javascript / CSS optimalisaties o.a. minify

Wij zetten indien mogelijk altijd de nieuwst beschikbare techniek of methode in om voor u het beste resultaat te behalen.